Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Εύκολη, νόστιμη και λαχταριστή. Αν δεν θέλουμε να τηγανίσουμε, μπορούμε να τα ψήσουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για περίπου 30 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ
Για το σερβίρισμα:
Προετοιμασία και εκτέλεση
1. Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας τα φύλλα με τη μικρότερη πλευρά να κοιτάει προς τα εμάς.
2. Τοποθετούμε ένα κομμάτι φέτα στη μέση του κάτω μέρους του πρώτου φύλλου, διπλώνουμε τις άκρες και τυλίγουμε, ρολάροντας το φύλλο, σχηματίζοντα έτσι ένα φάκελο. Για να κλείσει πιο εύκολα το πάνω μέρος τα βρέχουμε ελαφρώς με νερό. Το μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
3. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για τα 4 υπόλοιπα φύλλα.
4. Βάζουμε ένα βαθύ κατσαρολάκι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε μέσα ηλιέλαιο και το αφήνουμε να κάψει. Τηγανίζουμε τα σαγανάκια μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα και η θερμοκρασία να έχει περάσει στη φέτα.
5. Μόλις είναι έτοιμα τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο στο οποίο έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί.
6. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με σουσάμι, παπαρουνόσπορο και μέλι.
Πηγή: giorgostsoulis.com
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.