search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:28
MENU CLOSE

Νίκος Χορταρέας: Η Εκκλησία επιβεβαιώνει τη χειροτονία του γνωστού αστρολόγου

06.07.2019 11:28
Νίκος Χορταρέας: Η Εκκλησία επιβεβαιώνει τη χειροτονία του γνωστού αστρολόγου - Media

 

Mέχρι το τέλος Ιουλίου ή τα μέσα Αυγούστου αναμένεται να χειροτονηθεί ιερομόναχος στην ιερά Μητρόπολη Σύρου ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας.

Ο «πατέρας Κυπριανός», που δεν αντέξε την απώλεια της μητέρας του, αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό και σήμερα βρίσκεται σε μία εκκλησία στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. 

«Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων. Δεν υπάρχει απαξίωση στη ζωή της Εκκλησίας ουδενός. Δέχεται τους πάντες. Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους. 

Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου. Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους. Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια», δήλωσε στην ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος επιβεβαίωσε τη χειροτονία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33