search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59
MENU CLOSE

Με Μικρούτσικο, Καζάκο, Γερασιμίδου και Ράντου ο Δημήτρης Κουτσούμπας (Photos)

06.07.2019 11:54
Με Μικρούτσικο, Καζάκο, Γερασιμίδου και Ράντου ο Δημήτρης Κουτσούμπας (Photos) - Media

 

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον Πειραιά επισκέφθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είχε μια χαλαρή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, για τη μάχη που δίνουν μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη για τους αγώνες που έρχονται.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενους από τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, υποψήφιους βουλευτές, καλλιτέχνες και συνεργαζόμενους με το Κόμμα, πέρασε μέσα από το εμπορικό κέντρο του Πειραιά, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο, κατευθυνόμενος σε μεζεδοπωλείο της περιοχής για μια μικρή «ανάσα».

Τον Δ. Κουτσούμπα συνόδευσαν όλοι οι βουλευτές του ΚΚΕ από την Α’ και Β’ Περιφέρεια Πειραιά, η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Αλέκα Παπαρήγα και πολυμελής αντιπροσωπεία του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, άνθρωποι που συμπορεύονται με το Κόμμα στην εκλογική, αλλά και τις καθημερινές μάχες, καθώς και δημοσιογράφους.

Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Κώστας Καζάκος, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Βαγγέλης Ξένος, η Αγγελική Ξένου, η Ελένη Ράντου, ο Παύλος Ορκόπουλος ο Στάθης Δρογώσης, η Γιώτα Βέη, ο τενόρος Σταμάτης Μπερής, η Λίλα Καφαντάρη, η Γιώτα Βέη και ο Μιχάλης Λεάνης.

Πηγή: 902.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:58