search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:56
MENU CLOSE

Πλυμένο βρέθηκε το μαχαίρι που σκότωσε τον 28χρονο (Video)

06.07.2019 13:48
Πλυμένο βρέθηκε το μαχαίρι που σκότωσε τον 28χρονο (Video) - Media

 

Πλυμένο μέσα σε κατσαρόλα βρέθηκε το μαχαίρι που κόστισε τη ζωή του 28χρονου από τη Θήβα, όπως αποκάλυψε ο θείος του άτυχου νεαρού.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν από τον πατέρα του 28χρονου, ξημερώματα του Σαββάτου, αναφέροντας ότι το παιδί του προσπάθησε να αυτοκτονήσει και ότι τον βρήκε βαριά τραυματισμένο σε κοιλιά και θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου βρήκαν τον νεαρό αιμόφυρτο, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο 28χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Θήβας, όμως λίγη ώρα μετά υπέκυψε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Όμως δεν τα κατάφερε, λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, διερευνώντας τα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού, ενώ την ίδια στιγμή ο θείος του, μιλώντας στο Star Λαμίας αποκλείειτο ενδεχόμενο αυτοκτονίας, αποκαλύπτοντας πού βρίσκεται το μαχαίρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10