search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:06
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Τρόμος στο ενετικό λιμάνι – Επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο νέους

06.07.2019 16:23
Ηράκλειο: Τρόμος στο ενετικό λιμάνι - Επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο νέους  - Media

 

Μια τρομακτική εμπειρία είχαν χθες το βράδυ στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου, πολύ κοντά στον Κούλε, δύο νεαρά άτομα, ένας 19χρονος και μία 18χρονη, όταν δέχθηκαν αναίτια επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο νέα παιδιά έκαναν τη βόλτα τους ανυποψίαστα στο Ενετικό Λιμάνι όταν ξαφνικά ένας άγνωστός τους άνδρας τους επιτέθηκε αρχικά γρονθοκοπώντας τον 19χρονο και στη συνέχεια κρατώντας ένα μαχαίρι της κουζίνας προσπαθούσε να τραυματίσει τον νεαρό.

Ο 19χρονος ωστόσο δεν έχασε την ψυχραιμία του και συνεπλάκη με τον 43χρονο αλλοδαπό, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια.

Οι δύο φίλοι ενημέρωσαν για το περιστατικό το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος. Όπως διαπιστώθηκε ο 19χρονος έφερε εκδορές στο πρόσωπο, τα δάχτυλα και το γόνατο ενώ παρέδωσε στους λιμενικούς το μαχαίρι, μήκους 20 εκατοστών το οποίο είχε καταφέρει να αρπάξει από τα χέρια του 43χρονου κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συμπλοκής.

Λίγη ώρα αργότερα, οι λιμενικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 43χρονο τον οποίο ακινητοποίησαν και συνέλαβαν.

Πηγή: cretapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:04