06/06/2020 07:50:05

Ασύλληπτο: Του ετοίμαζαν την κηδεία και εμφανίστηκε ζωντανός μπροστά τους (Photo)

Ασύλληπτο: Του ετοίμαζαν την κηδεία και εμφανίστηκε ζωντανός μπροστά τους (Photo) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε νοσοκομείο των ΗΠΑ όπου οι γιατροί έβγαλαν από το μηχάνημα υποστήριξης έναν άνδρα, έχοντας ήδη πάρει τη συγκατάθεση της οικογενείας του, ενώ αργότερα αποδείχθηκε ότι η οικογένεια που έδωσε την άδεια δεν ήταν η δική του!

Μάλιστα, ο άνδρας που αποσυνδέθηκε από το μηχάνημα και που είχε αρχικά αναγνωριστεί ως Alfonso Bennett, δεν ήταν αυτός διότι ο αληθινός κύριος Bennett ήταν ζωντανός και έχαιρε άκρας υγείας.

Πλέον, οι συγγενείς του άτυχου ασθενούς μαζί με την οικογένεια του Bennett μηνύουν το Mercy Hospital, στο Σικάγο, για το πρωτοφανές αυτό λάθος.

Σύμφωνα με το BBC, η ιστορία ξεκίνησε τον Απρίλιο όταν ένας άνδρας βρέθηκε ξαπλωμένος, γυμνός και χωρίς τις αισθήσεις του κάτω από ένα αυτοκίνητο με τραύματα στο πρόσωπο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η αστυνομία του Σικάγο τον ταυτοποίησε ως τον κύριο Bennett. Τον επόμενο μήνα, το νοσοκομείο ήρθε σε επαφή με συγγενείς του ασθενούς – οι οποίοι εκ των υστέρων δήλωσαν πως είχαν αρχικά αμφιβολίες αν αυτός ήταν όντως ο αδερφός τους Παρ’ όλ’ αυτά, συμφώνησαν να τον αποσυνδέσουν από το μηχάνημα υποστήριξης

Την ώρα που η οικογένεια πραγματοποιούσε τις προετοιμασίες για την κηδεία του, ο αληθινός κ. Bennett εμφανίστηκε μετά από μακρά περίοδο απουσίας.

Μετά από αυτό η Αστυνομία του Σικάγο, πήρε τα δακτυλικά αποτυπώματα του εκλιπόντος, διαπιστώνοντας ότι ο νεκρός άνδρας είναι ο Elisha Brittman, 69 ετών.

Μάλιστα, όταν πραγματική οικογένεια του ανθρώπου ενημερώθηκε, τους γνωστοποίησε ότι αναζητούσαν τον συγγενή τους σε νοσοκομεία και νεκροτομεία, με την ελπίδα να τον βρουν.

Τώρα και οι δύο οικογένειες μηνύουν το νοσοκομείο, με τη διοίκηση του οποίου να αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.