search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:59
MENU CLOSE

Εκατοντάδες άτομα βαφτίστηκαν ως Μάρτυρες του Ιεχωβά στο Ο.Α.Κ.Α (Photo)

06.07.2019 17:18
Εκατοντάδες άτομα βαφτίστηκαν ως Μάρτυρες του Ιεχωβά στο Ο.Α.Κ.Α (Photo) - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τριήμερη διεθνής συγκέντρωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά για το 2019 με θέμα “Η Αγάπη Ποτέ Δεν Χάνεται!” στο Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο του Ο.Α.Κ.Α.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών:

Το Σάββατο, Έλληνες, Αλβανοί, Ρώσοι και Ρομά, που παρακολουθούν την εκδήλωση, βαφτίστηκαν ως νέοι Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά. Το θέαμα του πλήθους των ατόμων αυτών, που έκαναν το γύρο του σταδίου πριν το βάφτισμά τους εντυπωσίασε τους σχεδόν 40.000 παρόντες σε αυτήν την παγκόσμια συνέλευση, στην οποία εκπροσωπούνται πέρα από την Ελλάδα και την Κύπρο, άλλες 50 χώρες από όλον τον κόσμο με περίπου 6.000 εκπροσώπους.

Το πρόγραμμα της τριήμερης εκδήλωσης αναμένεται να κορυφωθεί αύριο, Κυριακή 7 Ιουλιου, με τη Δημόσια Διάλεξη που βασίζεται στην Αγία Γραφή με το επίκαιρο θέμα “Πού Θα Βρούμε Αληθινή Αγάπη Σε Έναν Κόσμο Γεμάτο Μίσος;”. 

Όπως όλο το πρόγραμμα, και η εν λόγω διάλεξη αυτή θα εκφωνηθεί σε 6 διαφορετικές γλώσσες, ελληνική, ελληνική νοηματική, αγγλικη, αλβανική, ρωσική και ρομανί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:58