search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:36
MENU CLOSE

Σεΐχης του Ντουμπάι: ‘Επιασε «στα πράσα» τη σύζυγό του με τον σωματοφύλακα

07.07.2019 09:47
Σεΐχης του Ντουμπάι: ‘Επιασε «στα πράσα» τη σύζυγό του με τον σωματοφύλακα - Media

 

Σάλο πορκάλεσε η είδηση με τη σύζυγο του σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ.

Η 45χρονη πριγκίπισσα Χάγια, η οποία είχε δραπετεύσει από το Ντουμπάι και τον 69χρονο σεΐχη, μπόρεσε τελικά να βρει καταφύγιο στο Λονδίνο.

Ωστόσο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι η φυγή της οφείλεται στον έρωτά της για έναν σωματοφύλακα του σεΐχη, αφού τους «έπιασε στα πράσα» όταν επέστρεψε απροειδοποίητα στην έπαυλή του στο Λονδίνο το Μάιο.

Η έκτη και νεότερη σύζυγος του σεΐχη ισχυρίζεται πως δραπέτευσε όταν ο συγκεκριμένος σωματοφύλακας της είπε τι συνέβη στις κόρες του μελλοντικού βασιλιά του Ντουμπάι, Σάνσα και Λατίφα.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα του Ντουμπάι έχει φύγει μαζί με τον τον 7χρονο γιο και την 11χρονη κόρη της, παίρνοντας μαζί της και 35 εκατ. ευρώ. Ακόμη, έχει κινηθεί δικαστικά ζητώντας το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία της Μ. Βρετανίας.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:35