search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:52
MENU CLOSE

Για σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ μιλά ο Καμμένος

02.04.2012 07:27
Για σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ μιλά ο Καμμένος - Media

Το πρόγραμμα των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” θα ανακοινωθεί την Τέταρτη όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Το πρόγραμμα των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” θα ανακοινωθεί την Τέταρτη όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμένος είπε ότι θα ζητήσει να φύγουμε από το Μνημόνιο, τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος, καθώς όπως είπε το χρέος από τα παράνομα επιτόκια είναι πάνω από 230 δισ. και υποστήριξε ότι το σχέδιο ήταν να εξαθλιωθούν οι Έλληνες για να παραδώσουν τον ορυκτό τους πλούτο.

Όπως υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει  δεν χρειάζεται περαιτέρω δανεισμός. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», τόνισε.

Τέλος ανέφερε πως «Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ» ενώ είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:52