search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:18
MENU CLOSE

Ο Ζησάκης την …πέφτει σε ταβερνάκι και τρολάρει τη Μενεγάκη (Photos)

07.07.2019 12:12
Ελένη Μενεγάκη: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα (Photo) - Media

 

Τι ήθελε η Ελένη Μενεγάκη να ανεβάσει τη φωτογραφία με την ίδια να κοιμάται, λίγο μετά από ένα υπέροχο γεύμα σε ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα;

Ο κακός χαμός έγινε στα social media.

Και αυτή τη φορά ο Ευθύμης Ζησάκης ήταν εκείνος που έβαλε στο… στόχαστρο την παρουσιάστρια… τρολάροντάς την!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να σας θυμίσουμε πώς… ξεκίνησαν όλα με την ανάρτηση της Ελένης.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μία ημέρα την εβδομάδα που μας πέρασε βρισκόταν στη Σχοινούσα, απ’ όπου ανέβασε μία φωτογραφίες της στην οποία απεικονιζόταν η ίδια να κοιμάται -μεσημεριανή σιέστα- λίγο μετά από ένα πλούσιο γεύμα δίπλα στη θάλασσα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η ίδια έγραψε: «Μετά το φαγητό! Ευτυχώς που είμαι εύκολος άνθρωπος και κοιμάμαι παντού!».

Κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτησή της, άρχισαν να γίνονται σχόλια, καθόλου κολακευτικά για την ίδια η οποία αποφάσισε να απαντήσει, σε μία προσπάθειά της να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «αχ ! Με την καλή κουβέντα στο στόμα ! Μπράβο ! Σε ταβέρνα στο νησί κοιμάμαι! Μάλλον εκεί που εργάζεσαι εσυ δεν επιτρέπεται ! Κρίμα !!! Καλό καλοκαίρι» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη ενώ ακολούθησε και δεύτερη απάντησή της σε άλλο σχόλιο:

«Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς ??? Δεν νομίζω … Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό , το αν αμοιβομαι καλά από την δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό! Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος! Οποίος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου , καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν! Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς! Καλό καλοκαίρι με ηρεμία, αγάπη, υγεία και καθαρό μυαλό!».

Ο Ευθύμης Ζησάκης, λοιπόν, έχοντας παρακολουθήσει όλα τα παραπάνω, θέλησε να τρολάρει την παρουσιάστρια ανεβάζοντας και εκείνος μία φωτογραφία του στην οποία απεικονίζεται επίσης να… κοιμάται μεσημεριάτικα, γράφοντας το μήνυμα: «Λοιπόν, αφού είναι μόδα την πέφτω και εγώ σε ένα ταβερνάκι».

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:16