31/03/2020 13:32:53

Σοφία Βόσσου: Οι συνάδελφοι μου όλοι είναι πολύ κομπλεξικοί (Video)

Σοφία Βόσσου: Οι συνάδελφοι μου όλοι είναι πολύ κομπλεξικοί (Video) - Media

 

Για τον Χρήστο Δάντη και για τους νέους καλλιτέχνες που ξεκινούν τώρα τη μουσική τους καριέρα μίλησε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή «Όλα Λάθος». 

«Ο Δάντης το πήρε στραβά αυτό που είπα για το τραγούδι του. Δεν έχουμε μιλήσει! Πιστεύω ότι θα βρεθούμε και θα μιλήσουμε! Θα του περάσει! Είμαι μανούλα του πνευματική! Έχω κάνει τα πρώτα του φωνητικά στον πρώτο του δίσκο. Δε μπορεί να μου κρατάει κακίες άνευ λόγου, γιατί εγώ δεν το είπα με κακία! Για να κάνεις φωνητικά πρέπει να είσαι άρτιος τραγουδιστής και καλλιτέχνης. Οι ξένοι δεν τα έχουν αυτά. Αυτά τα έχουμε εμείς οι κομπλεξικοί εδώ γιατί είμαστε παλιορατσα! Ειδικά οι καλλιτέχνες οι συνάδελφοι μου όλοι είναι πολύ κομπλεξικοί! Περαστικά στους νέους καλλιτέχνες. Πρέπει να σταματήσουν να είναι ψωνισμένα αυτά τα παιδιά. Αυτό το πράγμα ένας –  ένας μόνος του και η μύτη του εκεί… δεν το κατάλαβα ποτέ! Για να μιλήσεις πρέπει να περάσεις από 10 εταιρίες δισκογραφικές και 10 μανατζαραίους. Τι είναι όλοι αυτοί;», είπε. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.