search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:56
MENU CLOSE

Σοφία Βόσσου: Οι συνάδελφοι μου όλοι είναι πολύ κομπλεξικοί (Video)

07.07.2019 13:50
Σοφία Βόσσου: Οι συνάδελφοι μου όλοι είναι πολύ κομπλεξικοί (Video) - Media

 

Για τον Χρήστο Δάντη και για τους νέους καλλιτέχνες που ξεκινούν τώρα τη μουσική τους καριέρα μίλησε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή «Όλα Λάθος». 

«Ο Δάντης το πήρε στραβά αυτό που είπα για το τραγούδι του. Δεν έχουμε μιλήσει! Πιστεύω ότι θα βρεθούμε και θα μιλήσουμε! Θα του περάσει! Είμαι μανούλα του πνευματική! Έχω κάνει τα πρώτα του φωνητικά στον πρώτο του δίσκο. Δε μπορεί να μου κρατάει κακίες άνευ λόγου, γιατί εγώ δεν το είπα με κακία! Για να κάνεις φωνητικά πρέπει να είσαι άρτιος τραγουδιστής και καλλιτέχνης. Οι ξένοι δεν τα έχουν αυτά. Αυτά τα έχουμε εμείς οι κομπλεξικοί εδώ γιατί είμαστε παλιορατσα! Ειδικά οι καλλιτέχνες οι συνάδελφοι μου όλοι είναι πολύ κομπλεξικοί! Περαστικά στους νέους καλλιτέχνες. Πρέπει να σταματήσουν να είναι ψωνισμένα αυτά τα παιδιά. Αυτό το πράγμα ένας –  ένας μόνος του και η μύτη του εκεί… δεν το κατάλαβα ποτέ! Για να μιλήσεις πρέπει να περάσεις από 10 εταιρίες δισκογραφικές και 10 μανατζαραίους. Τι είναι όλοι αυτοί;», είπε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:55