search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Αποδοκιμασίες κατά υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα (Video)

07.07.2019 15:31
Ο ΚΑΤΩ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ του Μηνά Βιντιάδη έρχεται στις 21 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Νίκαιας - Για μία και μόνο παράσταση - Media Gallery 4

 

Υπό αποδοκιμασίες και κάτω από αντιφασιστικά συνθήματα αποχώρησε από το εκλογικό κέντρο της Σιβιτανιδείου, όπου ψήφισε, ο υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αττικής με τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, Τρύφων Μπουγάς.

Μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που βρίσκονταν συγκεντρωμένα έξω από το εκλογικό κέντρο της Σιβιτανιδείου αποδοκίμασαν τον υποψήφιο βουλευτή, που ήταν και υποψήφιος δήμαρχος με την «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα», ο οποίος λίγο αργότερα αποχώρησε.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον πολιτευτή της νεοναζιστικής οργάνωσης στου οποίου τον προσωπικό ιστότοπο φιγουράρουν φωτογραφίες με τα υπόδικα στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης, καθώς και μια αφιέρωση από τον Ηλία Κασιδιάρη με τα δύο τελικά «σίγμα» του ονόματός του να σχηματίζουν το σήμα των Ες Ες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58