search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:40
MENU CLOSE

Η Μιμή Ντενίση με την κόρη της Μαριτίνα στην κάλπη -«Ερχονται οι νέοι ψηφοφόροι»

07.07.2019 16:00
Η Μιμή Ντενίση με την κόρη της Μαριτίνα στην κάλπη -«Ερχονται οι νέοι ψηφοφόροι» - Media

 

Μαζί με την κόρη της Μαριτίνα, που ψηφίζει για πρώτη φορά σε βουλευτικές εκλογές, βρέθηκε σε εκλογικό κέντρο της Αθήνας, η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της Μαριτίνα έξω από το εκλογικό κέντρο και έγραψε:

«Ερχονται οι νέοι ψηφοφόροι! Φυλαχτείτε παιδιά». Το post της ηθοποιού είναι ένα από τα δεκάδες των σελέμπριτι που ανάρτησαν φωτογραφίες από την σημερινή εκλογική διαδικασία, όπως της Κατερίνας Καινούργιου η οποία μας έδειξε και την αστυνομική της ταυτότητα.

 

«Ισως ο Ελληνας αισθάνθηκε λίγο τύψεις για την επιπολαιότητα που έδειξε πριν» σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες, η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός σχολίασε αναφορικά με τη διαφαινόμενη αλλαγή στην εξουσία: «Εδώ ήταν πια συγκεκριμένα τα πράγματα, έβλεπες το τι συνέβαινε στα πανεπιστήμια που είναι κάτι το τραγικό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:39