21/02/2020 13:56:46

Εκλογές 2019 - Κ. Παναγόπουλος: Μίνιμουμ οι έδρες της Νέας Δημοκρατίας θα είναι 155 ίσως και λίγο παραπάνω (Video)

Εκλογές 2019 - Κ. Παναγόπουλος: Μίνιμουμ οι έδρες της Νέας Δημοκρατίας θα είναι 155 ίσως και λίγο παραπάνω (Video) - Media
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Alco Κώστας Παναγόπουλος παρουσίασε στο Open TV το exit poll με τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών.
 
«Είναι φανερό ότι με βάση τα στοιχεία η σημερινή εκλογική αναμέτρηση δίνει κυβέρνηση, με καθαρή αυτοδυναμία. Μίνιμουμ οι έδρες της Νέας Δημοκρατίας θα είναι 155 ίσως και λίγο παραπάνω. Το μέσο ποσοστό είναι το υψηλότερο που συγκεντρώνει πολιτικό κόμμα μετά από χρόνια. Το ΚΙΝΑΛ δείχνει ότι θα είναι λίγο κάτω από τις Ευρωεκλογές. Το ΚΚΕ εμφανίζει καλά ποσοστά, για τα δεδομένα του. Για πρώτη φορά το κατώτατο όριο της ΧΑ είναι κάτω από το 3%. Η ίδια εκτίμηση είναι και για την Ελληνική Λύση. Το πιθανότερο είναι και αυτή να είναι στη Βουλή. Δείχνει ότι πηγαίνουμε σε επτακομματική Βουλή και για καθαρή αυτοδυναμία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Alco.
 
Aναφορικά με το MέΡΑ25 κατέγραψε πολύ καλύτερη επίδοση στο exit poll σε σχέση με αυτή που υπολογίζαμε. Θα λέγαμε ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας είχε άνοδο και δεν ξέρω τι θα δείξει το τελικό exit poll. Είχε εισροές από πολλούς χώρους. Κυρίως από εκείνους που επέλεξαν μικρότερα κόμματα στις ευρωεκλογές. Βέβαια είχε και εκροές. Μέρος των ψηφοφόρων που ψήφισαν το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη στις εκλογές τώρα ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε. «Ενώ το ποσοστό του ΜέΡΑ25 δείχνει να είναι πάνω από εκείνο των ευρωεκλογών, αυτό της Ελληνικής Λύσης δείχνει μάλλον να είναι κάτω από εκείνο των ευρωεκλογών» πρόσθεσε ο Κώστας Παναγόπουλος.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.