search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:33
MENU CLOSE

Φίλης: Δεν τίθεται θέμα παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα

07.07.2019 17:15
Φίλης: Να μην επιμείνει στο άνοιγμα των σχολείων η κυβέρνηση - Media

 

Για καθαρή νίκη της ΝΔ, αλλά και για εδραίωση του ΣΥΡΙΖΑ ως οιονεί κυβερνητικό κόμμα, έκανε λόγο o Nίκος Φίλης. 

«Θα αναλύσουμε προσεκτικά τη νέα κατάσταση, με δεδομένο, όμως, ότι είμαστε το μεγαλύτερο ή ένα από τα μεγαλύτερα κόμματα της Αριστεράς στην Ευρώπη. Το αποτέλεσμα έβαλε στην άκρη τα σενάρια για “στρατηγική ήττα” του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ψάχνουμε για άλλο κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως ταυτότητα και ιστορικότητα είναι και θα παραμείνει κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριοτεράς, ικανό να διευρύνεται αμφίπλευρα προς την Κεντροαριστερά και προς το χώρο των ανέντακτων της Αριστεράς. Ο κ. Μητσοτάκης, όσο πανίσχυρος κι αν αισθάνεται σήμερα θα βρεθεί μπροστά σε ισχυρή  αντιπολίτευση και στο πολιτικό σύστημα και στην κοινωνία. Η ευρεία Αριστερά είναι πάνω από 40%. Στα μέτρα που έχει μισοαναγγείλει ο Μητσοτάκης αν αποπειραθεί να ξηλώσει λαϊκές κατακτήσεις, θα υπάρξει ισχυρή λαϊκή αντίδραση», είπε μιλώντας στο Action 24.  

«Μετά τις εκλογές θα αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα αγώνα και διακυβέρνησης» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης. Σε ερώτημα πόσο πιθανή είναι μια παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Φίλης, αφού είπε ότι υπάρχουν ευθύνες όλων ανάλογα με τη θέση του καθένα, δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι προστιθέμενη αξία και κεφάλαιο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρύτερη προοδευτική παράταξη. Δεν τίθεται κανένα θέμα παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:33