search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:33
MENU CLOSE

Οργή Τζανακόπουλου – Παππά για «αμφισβήτηση» Τσίπρα: Τι είναι αυτά που λέτε;

07.07.2019 17:23
Οργή Τζανακόπουλου - Παππά για «αμφισβήτηση» Τσίπρα: Τι είναι αυτά που λέτε; - Media
 
Ξεκάθαρη ήταν η θέση που πήρε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα στις Εθνικές Εκλογές.
 
Μιλώντας στον Alpha και αφού αναρωτήθηκε “αν είναι δυνατόν να λέτε κάτι τέτοιο;”, απευθυνόμενος στον Αντώνη Σρόιτερ, αποκρίθηκε ότι “ο κ.Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ από το 3% και συμβολίζει την ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό και έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια”. “Ούτε ρητή ούτε σιωπηρή αμφισβήτηση υπάρχει. Δεν θα μας απασχολήσει κάτι τέτοιο στις επόμενες ημέρες”.
 
Αντίστοιχη ήταν η τοποθέτηση του Νίκου Παππά, ο οποίος ισχυρίστηκε πως “ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που ηγήθηκε του ΣΥΡΙΖΑ από τα πενιχρά του ποσοστά, από τότε που ήταν ένα μικρό κόμμα με δευτερεύοντα ρόλο στα πολιτικά πράγματα”.
 
“Κανένα θέμα δεν υπάρχει”, υπογράμμισε επίσης ο Νίκος Φίλης.
 
Πηγή: news247.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:31