search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:33
MENU CLOSE

ΛΑΕ: Δεν καταφέραμε να συγκρατήσουμε την πτωτική πορεία μας

07.07.2019 20:24
ΛΑΕ: Δεν καταφέραμε να συγκρατήσουμε την πτωτική πορεία μας - Media

 

«Σε συνέχεια των ευρωεκλογών, καταγράφεται μια συντηρητική πολιτική στροφή», επισημαίνει η Λαϊκή Ενότητα σε ανακοίνωσή της Εκλογικής Επιτροπής για το αποτέλεσμα των εκλογών. Προσθέτει ότι η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργούν έναν ενισχυμένο μνημονιακό διπολισμό, στο πλαίσιο του οποίου η ΛΑΕ «δεν κατάφερε να συγκρατήσει την πτωτική πορεία» της.

Τονίζει ότι για «τη Λαϊκή Ενότητα, για τις δυνάμεις της που έδωσαν αυτή την ιδιαιτέρα δύσκολη και σε πολύ αρνητικό πλαίσιο εκλογική μάχη, συνεχίζεται ο αγώνας για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων απέναντι στη νεοφιλελεύθερη επίθεση, απέναντι στο καθεστώς του χρέους, της ευρωζώνης και της επιτροπείας», καθώς «και η προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της Αριστεράς και του λαϊκού κινήματος στη χώρα μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31