search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:33
MENU CLOSE

Χαλέπα: Η Ντόρα γιορτάζει τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη – Έστησε γλέντι στο σπίτι της οικογένειας

07.07.2019 20:48
Στο Αυτόφωρο οι συλληφθέντες για το κορωνο-γλέντι κοντά στο Μικρό Περιβολάκι (Video) - Media

 

“Στην Κρήτη έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε διπλά. Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό” ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη απόψε από το σπίτι της οικογένειας στη Χαλέπα.

Βραδιά γιορτής για τη νίκη της ΝΔ με παρέα φίλων του κόμματος και της ίδιας και τραγούδια, ετοίμασε απόψε η Ντόρα Μπακογιάννη στο ιστορικό σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Χαλέπα.

Σε  κλίμα χαράς και πανηγυρισμού η κ. Μπακογιάννη δήλωσε πως για την Κρήτη το αποτέλεσμα αποτελεί διπλή χαρά καθώς το νησί αποκτά 4ο Κρητικό πρωθυπουργό.

Όπως δήλωσε πως η ίδια θα υπηρετήσει το κόμμα από τη θέση του μαχόμενου βουλευτή τονίζοντας ότι δεν της χρειάζονται οφφίκια. 

“Αυτό το ιστορικό σπίτι της Χαλέπας γιορτάζει και έχει κάθε λόγο να γιορτάζει γιατί ο λαός εμπιστεύθηκε τον Μητσοτάκη και του έδωσε εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Μια μεγάλη νίκη, μια νίκη προσωπική του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος γύρισε την Ελλάδα τρεις φορές, κατάφερε να πείσει τους Έλληνες πολίτες να του δώσουν την ψήφο τους. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές, δεν υπάρχουν ηττημένοι. Νικητής είναι ο ελληνικός λαός γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Εμείς στα Χανιά, στην Κρήτη έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε διπλά. Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό. Ο ρόλος μου θα είναι του μαχόμενου βουλευτή. Δεν μας χρειάζονται οφφίκια, μια χαρά είμαστε και έτσι όπως είμαστε.”

 

Τα τραπέζια είχαν στρωθεί από νωρίς για να υποδεχτούν φίλους και στελέχη του κόμματος με τους οποίους μοιράστηκε τη χαρά του νικητήριου αποτελέσματος. 

Πηγή: flashnews.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:32