search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:59
MENU CLOSE

Η πρώτη ανάρτηση Τατσόπουλου για τις εκλογές – Μένει εκτός Βουλής

07.07.2019 21:33
Πέτρος Τατσόπουλος: «Δε γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, είμαι αγνώστου πατρός» (Video) - Media

 

Για μια ιδιαίτερα σκληρή μάχη στον Βόρειο Τομέα έκανε λόγο ο Πέτρος Τατσόπουλος, σχολιάζοντας -μέσω Facebook- τα αποτελέσματα των εκλογών. 

«Μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη», έγραψε ο συγγραφέας που δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Και συνέχισε: «Κατάφερε, κάτω από αντίξοες συνθήκες, όχι μονάχα να κρατήσει ενωμένο το κόμμα του, αλλά και να συσπειρώσει γύρω του αμέτρητους συμπολίτες μας που, μέχρι πρότινος, ούτε θα τους περνούσε καν από το μυαλό να συμπορευθούν με τη δική του παράταξη. Ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ. Τον ευχαριστώ θερμά για την τολμηρή του πρωτοβουλία να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Βόρειου Τομέα της Αθήνας. Ευχαριστώ επίσης τους χιλιάδες συμπολίτες μας που με τίμησαν με τη ψήφο τους γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η εκλογική μάχη στον Βόρειο Τομέα θα είναι ιδιαίτερα σκληρή και με άδηλη κατάληξη. Μακάρι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας να σημάνει και την αρχή του τέλους τόσο για τον δεξιόστροφο όσο και για τον αριστερόστροφο λαϊκισμό στην πατρίδα μας. Καλό σας βράδυ». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:57