search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:26
MENU CLOSE

Μητσοτάκης στο CNBC: Λίγη υπομονή για τον νέο υπουργό Οικονομικών που θα ορκιστεί την Τρίτη

07.07.2019 23:03
Μητσοτάκης στο CNBC: Λίγη υπομονή για τον νέο υπουργό Οικονομικών που θα ορκιστεί την Τρίτη - Media
 
«Ισχυρή εντολή για αλλαγή στην Ελλάδα» χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές και την εξασφάλιση αυτοδυναμίας.
 
Σχολιάζοντας στο CNBC και το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή έμεινε εκτός Βουλής, δήλωσε: «Είναι μια σημαντική νίκη για την Ευρώπη, όχι μόνον για την Ελλάδα. Φαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν τα κατάφερε να περάσει το όριο του 3%, πράγμα που συνιστά μεγάλη νίκη για την ελληνική δημοκρατία».
 
«Είμαι πολύ περήφανος που παρέλαβα ένα κόμμα, που βρισκόταν στο 28% στις προηγούμενες εκλογές και το πήγα σχεδόν στο 40%. Εξασφάλισα αυτοδυναμία, πράγμα που θεωρούσε ο κόσμος αδιανόητο πριν από λίγα χρόνια, αλλά αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια πραγματικά ισχυρή εντολή για αλλαγή στην Ελλάδα, πράγμα που υποσχέθηκα και θα το κάνω», συμπλήρωσε. 
 
«Η νέα κυβέρνηση θα ανακοινωθεί αύριο, γι’ αυτό σας ζητώ λίγη υπομονή για τον νέο υπουργό Οικονομικών, που θα ορκιστεί την Τρίτη. Το πρώτο μας υπουργικό συμβούλιο θα γίνει την Τετάρτη κι η δουλειά αρχίζει από αύριο το πρωί», σημείωσε. 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:26