search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Ποιοι δημοσιογράφοι μπαίνουν στη νέα βουλή με τη ΝΔ – Μπαίνει ο Μπάμπης και ο Πάνος;

08.07.2019 07:00
Δυσοίωνες οι μελλοντικές εμπορικές σχέσεις Τουρκίας - ΗΠΑ  - Media

 

Τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ήταν γεμάτα με δημοσιογράφους, οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα εκλέχθηκαν στη νέα Βουλή.

Σίγουρα στη βουλή μπαίνει ο «ποιητής» – δημοσιογράφος Κώστας Μπογδάνος και ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος από τη Β Πειραιά, Δημήτρης Μακρόπουλος.

Επίσης εκλέγεται ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στο Νότιο τομέα της Β Αθήνας, με 16460 σταυρούς και βρίσκεται πάνω από τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο. Στην ίδια περιφέρεια κατέβαινε υποψήφιος και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να μένει εκτός.

Στη βουλή φαίνεται ότι θα επιστρέψει και η Φωτεινή Πιπιλή, ενώ δεν εκλέγεται και ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος. Τέλος ο Γιάννης Λοβέρδος από τον δυτικό τομέα της Β Αθήνας, θα μπει στη βουλή, όπως και η Σοφία Βούλτεψη και η Άννα Καραμανλή.

*Σημείωση: ορισμένα από τα ονόματα ενδέχεται να αλλάξουν μέχρι να ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση η οποία βρίσκεται στο 98%

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13