search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:50
MENU CLOSE

Ο Ρουπακιώτης παρέδωσε τα αποτελέσματα στον Βούτση

08.07.2019 07:47
4847778_0.jpg

 

Τον πίνακα με τα επίσημα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου που αφορούν το 99,86% των εκλογικών τμημάτων -απομένουν κάποια τμήματα ετεροδημοτών- επέδωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Ρουπακιώτης στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Τα εύσημα στον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών, «για τη πιστή τήρηση της διαδικασίας, με τρόπο ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά» απένειμε ο κ. Βούτσης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Ρουπακιώτης δήλωσε: «κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να φανούμε αξιόπιστοι απέναντι στη κοινωνία, αλλά και στον πρωθυπουργό που μας ανέθεσε το συγκεκριμένο έργο».

Αναφερόμενος στο περιστατικό με τη κλοπή της κάλπης στα Εξάρχεια, ο κ. Ρουπακιώτης τόνισε ότι η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, σημειώνοντας πάντως ότι δεν επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για το εκλογικό αποτέλεσμα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27