search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:06
MENU CLOSE

Κυβέρνηση: Γκόμενα ψεύτρα που μασάει τα λόγια της…

05.02.2010 18:48

“Γιατί η Ελλάδα έβγαλε πλέον την φήμη της “εύκολης”. Και όταν μία χώρα όπως και μία γκόμενα βγάλει την φήμη της “εύκολης”, άντε να την ξεφορτωθεί απο πάνω της. Όλοι της συμπεριφέρονται ανάλογα μετά. Και όσο και αν πονάει αυτό την φιλοπατρία μας και έναν μεγαλοιδεατισμό-αυταπάτη που δεν ανταποκρίνεται στον μέσο όρο επιπέδου αυτού του λαού, η Ελλάδα έγινε για όλους μία “εύκολη” χώρα.

Η Ελλάδα δεν είναι μία δημοκρατική χώρα.”

Κυβέρνηση: Γκόμενα ψεύτρα που μασάει τα λόγια της…

…γίναμε άρρωστοι απ’ αυτήνα όλοι. Ψυχομαμά που σκοτώνει τ’ αγόρια της….

Και τα κορίτσια της, και τα παιδιά της και τους γονείς της. Γιατί οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα, είναι κυβερνήσεις με σχέδιο. Καταστροφής.

Η κυβέρνηση παλεύει να περάσει το νομοσχέδιο παρωδία για τους λαθρομετανάστες, και τους μετανάστες που όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις ελληνοποίησαν παράνομα και με συνοπτικές διαδικασίες. Μιλάνε όλοι για τους λαθρομετανάστες, αλλά κανένας δεν θυμάται οτι και αυτοί που υποτίθεται έγιναν νόμιμοι εδώ τα τελευταία χρόνια, ήρθαν απο βουνά και απο θάλασσα, και όχι επίσημα. Ελληνοποιήθηκαν παράνομα και χωρίς κανέναν έλεγχο, σε κανένα επίπεδο.

Το που έχουμε φτάσει τώρα το ξέρετε και το βλέπετε. Όλοι. Ακόμα και όσοι δεν θέλετε να το δείτε.

Γιατί η Ελλάδα έβγαλε πλέον την φήμη της “εύκολης”. Και όταν μία χώρα όπως και μία γκόμενα βγάλει την φήμη της “εύκολης”, άντε να την ξεφορτωθεί απο πάνω της. Όλοι της συμπεριφέρονται ανάλογα μετά. Και όσο και αν πονάει αυτό την φιλοπατρία μας και έναν μεγαλοιδεατισμό-αυταπάτη που δεν ανταποκρίνεται στον μέσο όρο επιπέδου αυτού του λαού, η Ελλάδα έγινε για όλους μία “εύκολη” χώρα.

Η Ελλάδα δεν είναι μία δημοκρατική χώρα. Μπορεί να έχει βουλή, και μπορεί να μας έχουν δώσει ένα δικαίωμα ψήφου-ψευδαίσθηση, που κανένα αντίκρυσμα δεν έχει, και να μας επιτρέπουν μία υποτυπώδη ελευθερία λογου περισσότερο για να παρακολουθούν και να απομονώνουν τους “αντιδραστικούς”, αλλά η Ελλάδα έχει απολέσει εδώ και χρόνια τα χαρακτηριστικά μίας δημοκρατικής χώρας. Καλά, τα περι γενέτειρας της Δημοκρατίας, ελπίζω να μην τα χρησιμοποιείτε ακόμα. Είναι φτηνο και ξεπλυμένο ανέκδοτο για τα αφεντικά μας και τους αφελείς.

– Όταν οι κυβερνήσεις έχουν παραδώσει κυριαρχικά δικαιώματα σε άλλες χώρες που είναι διαχρονικά αρνητικά προσκείμενες στην χώρα, με ενδεχόμενα σχέδια ακόμα και απειλής απέναντι σε αυτή την χώρα, η χώρα δεν είναι πλέον δημοκρατία.

– Όταν οι κυβερνήσεις συμπεριφέρονται λες και ο λαός υπηρετεί αυτές, και όχι αυτές τον λαό, και μάλιστα με την συγκατάθεση και ανοχή του, η χώρα δεν είναι πλέον δημοκρατία.

– Όταν οι κυβερνήσεις προβαίνουν σε μέτρα που οδηγούν τους πολίτες της στην εξαθλίωση, την χρεοκοπία και την ύφεση, η χώρα δεν είναι πλέον δημοκρατία.

– Όταν οι κυβερνήσεις λειτουργούν με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αναδεικνύοντας όχι ισότιμα όλες τις τάσεις και όλες τις απόψεις, αλλά επιλεκτικά μόνο όσες την εξυπηρετούν, και ποινικοποιούν, στοχοποιούν, φιμώνουν, παραγκωνίζουν, κουκουλώνουν, σταμπάρουν και χαρακτηρίζουν αρνητικά όσες απο αυτές τις απόψεις δεν εξυπηρετούν τα παθογόνα και φθοροποιά σχέδια της, η χώρα δεν είναι πλέον δημοκρατία.

– Όταν οι κυβερνήσεις φτάνουν στο σημείο να αφήνουν να εκτίθενται νεόκοποι γόνοι δημόσια, οι οποίοι λένε οτι “δεν χρειάζεται να ερωτηθεί ο λαός, εμείς αποφασίζουμε” τότε η χώρα στάνταρ δεν είναι πλέον δημοκρατία.

– Όταν την χώρα την κυβερνάνε διαχρονικά απόγονοι οικογενειών και τζακιών, τότε η χώρα δεν είναι πλέον δημοκρατία.

– Όταν οι κυβερνήσεις προβαίνουν σε αλλαγή της πληθυσμιακής σύστασης της χώρας και μάλιστα με σύνολο νέου πληθυσμού που το πολιτισμικό, αριθμητικό, ποινικό και ιστορικό του επίπεδο είναι εξαιρετικά κατώτερο απο τους ιθαγενείς κάτοικους αυτής της χώρας οπότε δεν ωφελείται η χώρα, αντιθέτως μετατρέπεται σε άμεση απειλή και κοινωνική ανατροπή, αγνοώντας την κοινή γνώμη των νόμιμων κατοίκων που ότι και να είναι σαν πολίτες, δεν παύουν να είναι οι νόμιμοι κάτοικοι, και δεν επιτρέπουν την εκφορά γνώμης και απόφασης για ένα ζήτημα που αλλάζει ριζικές κοινωνικές δομές, τότε η χώρα δεν είναι πλέον δημοκρατία.

Η Ελλάδα έχει χάσει τον δημοκρατικό της χαρακτήρα και πλέον μπαίνει σε μία νέα εποχή. Ο σώζον εαυτόν (και χώρα;) σωθήτω.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:06