03/08/2020 23:04:11

Της άρεσε να πίνει γάργαρο νερό από πηγή και οι γιατροί βρήκαν στο λαιμό της μια βδέλλα (Video)

Της άρεσε να πίνει γάργαρο νερό από πηγή και οι γιατροί βρήκαν στο λαιμό της μια βδέλλα (Video) - Media

 

Η κυρία Wang, ζει σε ένα χωριό στην ανατολική Κίνα. Είναι 65 χρονών συνταξιούχος και ασχολείται με το χωράφι της και τις δουλειές του. Κάθε πρωί ξυπνάει και παίρνει νερό από μια πηγή που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι της. Το νερό αυτό είναι και το μοναδικό που πίνει. Την αναζωογονεί λέει.

Τις τελευταίες ημέρες την πονούσε πολύ ο λαιμός της ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έκανε αιμόπτυση. Αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο της πόλης Γκούιγιανγκ να την εξετάσουν οι γιατροί.

Με μια σύντομη εξέταση δεν διαπίστωσαν κάτι στις αμυγδαλές της, αλλά επειδή η κ. Wang, συνέχιζε να πονάει αποφάσισαν να εξετάσουν το λαιμό της με ενδοσκόπιο.

Διαπίστωσαν ότι κάτι κινείται στο βάθος του λαιμού της και κοιτάζοντας το καλύτερα, βρήκαν ότι πρόκειται για μια βδέλλα 3 εκατοστών.

Αυτό την πονούσε και εξαιτίας του έκανε και αιμοπτύσεις. Προφανώς, το νερό της πηγής να ευθύνεται για αυτό που μπήκε στον λαιμό της.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το τραβήξουν έτσι απλά. Αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ξηρό πάγο και να δημιουργήσουν τοπικά γύρω από τη βδέλλα θερμοκρασία -80 βαθμών κελσίου, έτσι ώστε να απαγκιστρωθεί από τα ευαίσθητα τοιχώματα του λαιμού της κυρίας Wang.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.