search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:52
MENU CLOSE

Γονείς έβαλαν προς πώληση σε αγγελία στο ίντερνετ, τον γιο τους για 45 ευρώ

08.07.2019 09:03
Οι άγγελοι έχουν φτερά  - Media

 

Η αγγελία ανέβηκε στο διαδίκτυο από 2 γονείς και έδειχνε μια φωτογραφία ενός μικρού αγοριού. Από κάτω έγραφε: «Μικρό αγόρι προς πώληση για 45 ευρώ. Μπορεί να το παραδώσουμε εμείς ή να το παραλάβετε μόνοι σας».

Η διεύθυνση των γονέων αναγράφεται κάτω από την αγγελία και από ότι φαίνεται οι γονείς είναι από το Ντάργουιν της Αυστραλίας.

Οι χρήστες του διαδικτύου είναι συγκλονισμένοι από αυτή την αηδιαστική αγγελία. Και πολλοί από αυτούς έχουν καταθέσει μήνυση κατά των γονέων που έστω και για αστείο (δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη) έκαναν κάτι τέτοιο.

Η αγγελία ανέβηκε στην πλατφόρμα Gumtree η οποία ύστερα από λίγο την κατέβασε και στη θέση της ανάρτησε ένα κείμενο που έλεγε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό και ότι η πλατφόρμα θα συνεργαστεί και θα παράσχει κάθε στοιχείο στις διωκτικές αρχές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50