search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:02
MENU CLOSE

Μοναχός Κυπριανός χειροτονείται ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας

08.07.2019 09:04
Μοναχός Κυπριανός χειροτονείται ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας - Media

 

Τα άστρα «έγραφαν» στροφή στη ζωη του γνωστού από τη συμμετοχή του σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές της trash tv Νίκου Χορταρέα, που άφησε πίσω του τη χλιδάτη ζωή, τα ταρώ και τα νομικά του προβλήματα, φόρεσε τα ράσα και ετοιμάζεται ως τα μέσα του άλλου μήνα να χειροτονηθεί μοναχός με το σημειολογικό όνομα «Κυπριανός».

Σαν βόμβα έσκασε πριν από μερικά 24ωρα η είδηση ότι ο 63χρονος πρώην «αναλυτής σχέσεων», που είχε συλληφθεί το 2014 για φοροδιαφυγή – μαμούθύψους 710.000 ευρώ, απαρνήθηκε τα εγκόσμια για να αφιερωθεί στον θεό. Στην αρχή πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για ακόμη μια «τρολιά» του διαδικτύου, όμως αναγκάστηκαν να αναθεωρήσουν όταν είδαν τη φωτογραφία που διέρρευσε, στην οποία φαίνεται ο άλλοτε αστρολόγος – μελλοντολόγος με γένια και με καλυμμαύκι καλόγερου, παρόλο που δεν έχει ακόμη καρεί.

«Αμαρτωλή» ζωή

Εξάλλου, ο ίδιος επιβεβαίωσε, μιλώντας στο tlife, ότι μέσα στον Ιούλιο -ή το πολύ ως τον Δεκαπενταύγουστο- θα καρεί ιερομόναχος σε μοναστήρι του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και πως έχει αφήσει πίσω του την προηγούμενη «αμαρτωλή» ζωή του.

«Δεν χειροτονήθηκα ακόμα, αλλά προετοιμάζομαι, είναι αλήθεια…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χορτέας, που πλέον ακούει στο χριστιανικό όνομα «Κυπριανός», από τον Άγιο ο οποίος ήταν ειδωλολάτρης και μάγος στην εποχή του, αλλά αφοσιώθηκε στον Θεό και πολέμησε τη μαγεία από τη θέση του επισκόπου.

Τι οδήγησε, όμως, τον πρώην τηλεαστρολόγο να κάνει στροφή 180 μοιρών; Κατά πληροφορίες, καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να μονάσει στάθηκε ο θάνατος της μητέρας του, πριν από δύο χρόνια.

Τη μεταστροφή του «αγκάλιασαν» και η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, αλλά και ο ίδιος ο μητροπολίτης κ. Ιωάννης.

Πηγή: Espresso 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:01