search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:37
MENU CLOSE

Πού κρατά την έδρα ο Δ. Κουτσούμπας – Τι αποφάσισε η Ελένη Γερασιμίδου

08.07.2019 17:31
Πού κρατά την έδρα ο Δ. Κουτσούμπας - Τι αποφάσισε η Ελένη Γερασιμίδου - Media
 
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα κρατήσει τη βουλευτική έδρα της εκλογικής περιφέρειας Δυτικού Τομέα Αθηνών. Στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης, όπου επίσης ήταν υποψήφιος ο Δ. Κουτσούμπας, βουλευτής εκλέγεται ο Γιάννης Δελής.
 
Από την πλευρά της, η Ελένη Γερασιμίδου παραιτήθηκε από βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΚΚΕ. Αναλυτικά, σε δήλωσή της η κ. Γερασιμίδου τόνισε: 
 
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους πάνω από 4.000 ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους τίμησαν εμένα και το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. Αυτές οι ψήφοι με γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο πλευρό του λαού μας, κάτι το οποίο τόσο πολύ είναι αναγκαίο στις μέρες μας.

Ως γνωστόν οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο θέατρο, αλλά και η ιδιότητα της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου Ανατολικής Αττικής, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθώ με την επάρκεια που θα ήθελα, αλλά και που απαιτείται, στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα. Γι’ αυτό το λόγο επιλέγω να παραιτηθώ από βουλευτής και να παραδώσω την έδρα στον Γιάννη Γκιόκα, ο οποίος έχει αποδείξει ότι με επάρκεια και αποτελεσματικότητα μπορεί να ανταποκριθεί στο καθήκον αυτό.

Φυσικά θα είμαι παρούσα με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε μάχη που έχουμε μπροστά μας. Θα είμαι παρούσα σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός της Ανατολικής Αττικής, μέσα κι απ’ την ιδιότητα της περιφερειακής συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Θα είμαι παρούσα με το έργο μου σε όλους τους αγώνες που θα χρειαστούν την επόμενη μέρα, δίπλα στο ΚΚΕ».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:37