search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:00
MENU CLOSE

Ξέφυγαν πάλι οι «μπράβοι» του Ερντογάν – Συμπλοκή με αστυνομικούς στο Σεράγεβο

08.07.2019 17:59
Ξέφυγαν πάλι οι «μπράβοι» του Ερντογάν - Συμπλοκή με αστυνομικούς στο Σεράγεβο - Media
 
Για μείζον περιστατικό μεταξύ της σωματοφυλακής του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και αστυνομικών στο αεροδρόμιο του Σεράγεβο κάνουν λόγο διεθνή ΜΜΕ.
 
Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των «μπράβων» του Ερντογάν και της συνοριοφυλακής της Βοσνίας, καθώς οι σωματοφύλακες του τούρκου προέδρου αρνήθηκαν να παραδώσουν τα όπλα τους.
 
Η βοσνιακή συνοριοφυλακή αναφέρει ότι το περιστατικό τελείωσε όταν ο Ερντογάν βγήκε από το προεδρικό αεροσκάφος για να συμμετάσχει στη σύνοδο της Διαδικασίας για τη Συνεργασία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
 
Τα βοσνιακά ΜΜΕ κάνουν λόγο για “σπρωξίματα” μεταξύ των φρουρών του Ερντογάν και των συνοριοφυλάκων, αλλά και ανταλλαγές “κοσμητικών επιθέτων”, ενώ αναφέρεται ότι κάποιοι έβαλαν τα όπλα τους στις ζώνες τους.
 
“Ήταν επιθετικοί και συμπεριφέρονταν σαν να βρίσκονταν στη δική τους χώρα”, είπε στο Avaz ο επικεφαλής της βοσνιακής συνοριοφυλακής Ζόραν Γκάλιτς “Δεν σεβάστηκαν τους νόμους μας και θα τους άξιζε να τους συλλάβουν”, πρόσθεσε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:00