09/07/2020 07:59:27

Παράδοση-παραλαβή στο Υπουργείο Εξωτερικών: Τι είπαν Δένδιας και Κατρούγκαλος (Video)

Παράδοση-παραλαβή στο Υπουργείο Εξωτερικών: Τι είπαν Δένδιας και Κατρούγκαλος (Video) - Media

 

Στο υπουργείο Εξωτερικών έγινε η πρώτη παράδοση παραλαβή.

Ο Νίκος Δένδιας, αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης βρέθηκε στο κτίριο της Βασιλίσσης Σοφίας και στην είσοδο τον περίμεναν τόσο ο απερχόμενος υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος όσο και η αναπληρωτής του, Σία Αναγνωστοπούλου.

«Η εξωτερική πολιτική δεν προσφέρεται για κομματικές αντιπαραθέσεις. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα επιδιώξει τη συναίνεση στην εξωτερική πολιτική αποσκοπώντας στην μεγαλύτερη δυνατή εθνική ενότητα στο ζήτημα της προάσπισης των δικαιωμάτων της χώρας» τόνισε κατά τη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Εξωτερικών ο νέος υπουργός, Νίκος Δένδιας.

Από την πλευρά του ο απερχόμενος υπουργός, Γιώργος Κατρούγκαλος, υπογράμμισε πως «η χώρα μας πάντα φιλειρηνική ακολουθεί το διεθνές δίκαιο και ακολουθεί πολυδιάστατη πολιτική. Προσπαθήσουμε να ακουστεί η φωνή της χώρας μας και καταφέραμε πολυδιάστατη πολιτική. Το υπουργείο παίρνει ένας πολιτικός μου αντίπαλος που υπολήπτομαι και σέβομαι».

Το κλίμα ήταν ευδιάθετο και ευχάριστο, όπως συμβαίνει παραδοσιακά. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.