26/02/2020 12:22:15
2.4.2012

Επιστολή Ψωμιάδη σε Μπακογιάννη

Επιστολή Ψωμιάδη σε Μπακογιάννη    - Media

Επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ζητώντας της να κάνει «ένα θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενότητας, προκειμένου να μην ευνοηθούν οι δυνάμεις εκείνες που φέρουν τη μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή του τόπου».

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

«Αγαπητή κ. Πρόεδρε, Όπως γνωρίζετε πάγια θέση μου είναι η ενότητα της Κεντροδεξιάς. Αυτή την ενότητα, ο τόπος σήμερα την έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, για τους λόγους που εξήγησε ο Αντώνης Σαμαράς, οι θέσεις της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» βρίσκονται πλέον εγγύτερα στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Δεν υπάρχει δε αμφιβολία ότι κοινή στόχευση των δύο κομμάτων είναι το εθνικό συμφέρον και μόνο αυτό. Κυρία Πρόεδρε, Μαζί ξεκινήσαμε τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, στην ίδια παράταξη με κοινές αρχές. Θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για να ενώσουμε δυνάμεις σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή, παρόλο που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ μας, ιδιαίτερα όσον αφορά στη στήριξη του μνημονίου –θέμα για το οποίο έχω επιλέξει να παλεύω εντός της παράταξης. Σας καλώ, λοιπόν, τώρα να κάνετε ένα θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενότητας, προκειμένου να μην ευνοηθούν οι δυνάμεις εκείνες που φέρουν τη μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή του τόπου. Είναι ιστορική η ευθύνη της ενότητας και βαρύνει όλους τους επικεφαλής των κεντροδεξιών δυνάμεων της χώρας. Ας παραμερίσουμε τις όποιες προσωπικές πικρίες, ας βάλουμε τώρα πάνω απ’ όλα την Ελλάδα και τους Έλληνες!».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.