03/07/2020 19:32:20

Συνεχίζεται η «σύγκρουση» Βελόπουλου-Νασίκα - «Άνανδρος και ανέντιμος» (Audio)

Συνεχίζεται η «σύγκρουση» Βελόπουλου-Νασίκα - «Άνανδρος και ανέντιμος» (Audio) - Media
 
Άνανδρο και ανέντιμο χαρακτήρισε τον Κυριάκο Βελόπουλο ο υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση Θανάσης Νασίκας, μετά τη μήνυση που του υπέβαλε ο πρόεδρος του κόμματος με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα κρατητήρια.
 
Όπως είπε μιλώντας στο News 24/7 στους 88,6 ο κ. Νασίκας εξελέγη στη Λάρισα κι ενώ είχε τη διαβεβαίωση από τον Κυριάκο Βελόπουλο ότι θα επιλέξει κάποια από τις άλλες περιφέρειες, ως αρχηγός κόμματος, τελικά επέλεξε εκείνη της Λάρισας.
 
"Τι μεσολάβησε από τις 9 χθες το πρωί έως τις 13.00 ξέρω αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω" είπε και έκανε λόγο για "αδέρφια" και "προέδρους κομμάτων".
 
Περιγράφοντας τη στιγμή της σύλληψής του, είπε ότι συνελήφθη την ώρα που έφευγε από το σπίτι του για να πάει στα χωράφια και οδηγήθηκε από 3 αστυνομικούς στο κρατητήριο.
 
Πρόσθεσε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε μήνυση και στον 23χρονο γιο του λέγοντας ότι απειλήθηκε η ζωή του. “Με παρακάλαγε για το κόμμα” είπε ο κ. Νασίκας προσθέτοντας ότι έκανε μεγάλο λάθος που τον πίστεψε.
 
Ο κ. Νασίκας παραδέχθηκε ότι συνομίλησαν έντονα στο τηλέφωνο, αρνήθηκε ωστόσο ότι τον εξύβρισε ή τον απείλησε. “Εχει προδιαγραφεί το πολιτικό του τέλος” είπε και κατέληξε λέγοντας "δεν θα τον αφήσω σε χλωρό κλαρί".
 

Πηγή: news247.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.