search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:41
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Συνελήφθη γυμνός άνδρας που μαχαίρωνε περαστικούς

10.07.2019 06:32
Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στο Τέξας των ΗΠΑ (Video) - Media

 

Ένας γυμνός άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές καθώς φέρεται να μαχαίρωσε τρεις ανθρώπους στο Σιάτλ το πρωί της Τρίτης, όπως αναφέρει η αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, ενας 75χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο λαιμό και ένα 77χρονος στην πλάτη σε μια απρόκλητη επίθεση του άνδρα. Οι δύο ηλικιωμένοι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται σταθερή, όπως αναφέρει η αστυνομία.

Ο γυμνός άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε και τρίτο άνδρα στο χέρι, ο οποίος αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο ύποπτος φαίνεται πως είναι 29 ετών, ενώ είναι άγνωστοι οι λόγοι που προχώρησε στην εν λόγω ενέργεια. Ο άνδρας πέταξε τα ρούχα του και άρχισε να τρέχει στους δρόμους πριν τον συλλάβουν οι αρχές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:40