search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:55
MENU CLOSE

Πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται το – νέο – Καφέ της Χαράς

10.07.2019 06:51
Πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται το - νέο - Καφέ της Χαράς  - Media

 

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», σύμφωνα με το dailymedia.

Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά γράφουν εντατικά όσα θα δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων, ο οποίος είναι προ των πυλών.

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», αποκάλυψε πως η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς έχει ήδη προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, ενώ λίγο νωρίτερα θα δούμε μερικά αποσπάσματα από τα νέα επεισόδια.

«Το ‘Καφέ της Χαράς’ θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. 25 Δεκεμβρίου κλείνει ο ΑΝΤ1 τα 30 χρόνια, γι’ αυτό γίνεται ξανά η σειρά. Αλλά θα γίνουν αρκετά επεισόδια. Όχι βέβαια πάρα πολλά, όπως είθισται πια με τα ξένα format και τις διασκευές.

Είναι οικονομικό το θέμα, βγαίνουν δύο και τρία επεισόδια την εβδομάδα. Εμείς κάνουμε χειροποίητο προϊόν, boutique. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα πια αυτό για μένα.

Με την Άννα Χατζησοφιά τα γράφουμε πολύ προσεκτικά, είναι ωραία. Αφού κάνουμε μια γιορτή στις 25 Δεκεμβρίου και δείξουμε σκηνές από αυτό που πρόκειται να δει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει με το πρώτο επεισόδιο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53