search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:10
MENU CLOSE

Τον σκότωσε με μακρύ στιλέτο, επάνω στα… προκαταρκτικά

10.07.2019 06:54
Τον σκότωσε με μακρύ στιλέτο, επάνω στα… προκαταρκτικά - Media

 

Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό είχε αποκτήσει εμμονή με τις ταινίες σεξ και τις ταινίες καράτε. Κάτι σαν τους δικούς μας κινηματογράφους «2 έργα σεξ και ένα καράτε». Έβλεπε μανιωδώς ταινίες καράτε και ύστερα έκανε σεξ χρησιμοποιώντας μάλιστα και πολλά αιχμηρά εργαλεία – όπλα που υπάρχουν στις ταινίες αυτές.

Μέχρι που ένα μακρύ στιλέτο 35 εκατοστών καρφώθηκε στην καρδιά του άνδρα και πέθανε ακαριαία. Και αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια των ερωτικών προκαταρκτικών παιχνιδιών του ζευγαριού. 

Η γυναίκα, η 49χρονη Τζένιφερ Λιν από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ συνελήφθη αμέσως και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής. Η ίδια στις καταθέσεις της αντί να πει την αλήθεια ότι δηλαδή ήταν ένα μοιραίο ερωτικό παιχνίδι, είχε πει ότι γλίστρησε ο άνδρας της στην μπανιέρα και έπεσε και του καρφώθηκε το στιλέτο στην πλάτη. Φυσικά κανείς δεν την πίστεψε τότε.

Μέχρι που τα στοιχεία της αστυνομίας την οδήγησαν να πει την αλήθεια. Το ζευγάρι πριν το τραγικό περιστατικό είχε αρχίσει να βλέπει «ταινίες καράτε», που τους ενέπνευσαν ώστε να αρχίσουν να επιδίδονται σε βίαια προκαταρκτικά και σεξουαλικά παιχνίδια με όπλα.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό πρακτορείο, η ποινή της γυναίκας ενδέχεται να μειωθεί, σε ακροαματική διαδικασία που έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50