search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Κρεμαστινός: Μονόδρομος η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ (audio)

10.07.2019 11:28
Το απόγευμα, στη Ρόδο, το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κρεμαστινό  - Media

 

Μονόδρομο θεωρεί τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ο Δημήτρης Κρεμαστινός. «Τσίπρας και Γεννηματά θα έπρεπε να συνομιλήσουν. Αν το έκαναν ήδη, μπορεί να ήταν και κυβέρνηση» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, και μίλησε είτε για συνεργασία με κοινή γραμμή πλεύσης, είτε και για ένωση των δύο κομμάτων.

Τόνισε δε, ότι την πρωτοβουλία κινήσεων προς αυτή την κατεύθυνση την έχει πάντα ο μεγαλύτερος σχηματισμός, σε αυτή την περίπτωση δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Αυτό που λέμε δημοκρατική παράταξη έχει ένα ποσοστό πάνω 40%” είπε ο πρώην βουλευτής, προσθέτοντας τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και επανέλαβε τη θέση του ότι τα όμορα κόμματα θα έπρεπε τουλάχιστον να συζητούν ενώ τάχθηκε κατά της μεταγραφής στελεχών από το ένα κόμμα στο άλλο γιατί όπως είπε αυτό δημιουργεί αποστάσεις και δυσχεραίνει το κλίμα.

Την ίδια ώρα εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ κρατήθηκε στη θέση του, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ χαρακτήρισε επιτυχείς τις πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, “αλλά το αποτέλεσμα θα μετρήσει” υπογράμμισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24