search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:30
MENU CLOSE

Παραίτηση της γ.γ. Ισότητας των Φύλων Φ. Κούβελα

10.07.2019 11:48
1_14.jpg

 

Την παραίτησή της από τη θέση της Γενικής Γραμματέως της Ισότητας Φύλων υπέβαλε η Φωτεινή Κούβελα, αιτιολογώντας την απόφασή της αυτή και επισημαίνοντας σχετικά ότι η νέα κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη στενεύει τα όρια των πολιτικών έμφυλης ισότητας.

Η ίδια δήλωσε τα εξής:

«Σας υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση της Γενικής Γραμματέα Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών από σήμερα» […] «Δυστυχώς η νέα κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έδειξε τις διαθέσεις της. Μετά την ελάχιστη τοποθέτηση γυναικών υπουργών, η μετακίνηση της ΓΓΙΦ από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Υπουργείο Εργασίας και στον τομέα της Πρόνοιας, στενεύει τα όρια των πολιτικών ισότητας των φύλων».

«Θα παρακολουθούμε στενά την πορεία των εξελίξεων με την οπτική της προοδευτικής φεμινιστικής πολιτικής και δε θα αφήσουμε να χαθεί και να υποβαθμιστεί όλο αυτό το έργο που σε συνθήκες δύσκολες κατορθώσαμε όπως και η ίδια η ΓΓΙΦ με τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους σε αυτήν.», επεσήμανε χτες η Φωτεινή Κούβελα, αποχαιρετώντας τους εργαζομένους και εργαζόμενες, αλλά και συνεργάτες της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27