search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:43
MENU CLOSE

Απίστευτα προκλητικός ο εκπρόσωπος του Ερντογάν: «Αν ο Δένδιας συνεχίσει με αυτό το ύφος τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά»

10.07.2019 14:16
«Βγάζει γλώσσα» ο Τσελίκ: Η Ευρώπη μας έχει ανάγκη - Media
 
Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι με τη σκυτάλη να παίρνει μετά τον Νταβούτ Τσαβούσογλου, ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Ομέρ Τσελίκ.
 
Λίγες ώρες μετά τη σκληρή ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ, ο κ. Τσελίκ δεν δίστασε να να υποστηρίξει πως το ύφος της δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε και δεν είναι… διπλωματικό, ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον νέο ΥΠΕΞ, Νίκο Δένδια.
 
Ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ δήλωσε ότι «το ύφος με το οποίο μίλησε ο Έλληνας ΥΠΕΞ απέχει πολύ από το ύφος που αρμόζει σε ένα κρατικό αξιωματούχο».
 
«Η φιλία της Τουρκίας είναι πολύτιμη, κανένα δεν βλάπτει η φιλία της Τουρκίας, όλοι επωφελούνται, αλλά ο Έλληνας ΥΠΕΞ ξεκίνησε με αυτό το ύφος και αυτό είναι πολύ λυπηρό. Αν συνεχίσει με αυτό το ύφος τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά», είπε ακόμη.
 
Τέλος, αναφερόμενος στα της ανατολικής Μεσογείου υποστήριξε: «Αυτοί που προκαλούν ένταση και προβαίνουν σε παράνομες δραστηριότητες είναι η ελληνική πλευρά και οι Ελληνοκύπριοι. Στην πραγματικότητα αυτό το ύφος είναι ύφος για το οποίο πρέπει να απολογηθούν».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39