search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40
MENU CLOSE

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ: Άνδρας επιχείρησε να εισβάλλει στα ανάκτορα

10.07.2019 19:40
Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ: Άνδρας επιχείρησε να εισβάλλει στα ανάκτορα - Media
 
Συναγερμός σήμανε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όταν ένας άνδρας σκαρφάλωσε στις πύλες και επιχείρησε να περάσει στο κτίριο ενώ η βασίλισσα κοιμόταν στην οικία της.
 
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα ενώ αξιωματικοί της βασιλικής φρουράς και ειδικές δυνάμεις ασφαλείας εξουδετέρωσαν τον 22χρονο άνδρα, ο οποίος εικάζεται να έχει αντιγράψει τον Μάικλ Φάγκαν, τον άνδρα που πριν από 37 χρόνια τέτοια ημέρα είχε εισβάλει στα Ανάκτορα.
 
Πηγή των Ανακτόρων δήλωσε στη The Sun: “Υπήρξε ένας εισβολέας στο παλάτι ενώ η βασίλισσα κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά της και ήταν ελεύθερος για μερικά λεπτά προτού οι αστυνομικοί τον συλλάβουν. Ήταν αποφασισμένος να μπει μέσα στο παλάτι και χτυπούσε τις πόρτες αλλά, ευτυχώς, αυτήν τη φορά ήταν κλειδωμένες”.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας δεν έφερε πάνω του όπλα και το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία. Παραμένει υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα στο κεντρικό Λονδίνο.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40