search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:45
MENU CLOSE

Ναύπλιο: Από τις 26 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου η ετήσια Έκθεση Βιβλίου

11.07.2019 08:45
Ναύπλιο: Από τις 26 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου η ετήσια Έκθεση Βιβλίου - Media

 

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 7:30 το απόγευμα ανοίγει τις πύλες της η ετήσια Έκθεση Βιβλίου, στην πλατεία Ωνάση, στο Ναύπλιο.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Αύγουστου του δήμου και συνδιοργανώνεται από τον δήμο Ναυπλιέων, τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ).

Η έκθεση αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για την πόλη του Ναυπλίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή του νομού Αργολίδας. Θα διαρκέσει από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 25 Αυγούστου 2019, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως 24:00. Συμμετέχουν 70 εκδότες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν η ιερά μητρόπολη Αργολίδας, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες του νομού Αργολίδας και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών νομού Αργολίδας με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το έργο της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών του νομού Αργολίδας.

Πησή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:43