search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:33
MENU CLOSE

Συγχαρητήρια από τον Παλαιστίνιο Πρέσβη σε Μητσοτάκη και αντιπολίτευση

11.07.2019 13:15
Συγχαρητήρια από τον Παλαιστίνιο Πρέσβη σε Μητσοτάκη και αντιπολίτευση - Media

 

Ο πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Μαρουάν Τουμπάσι απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και σε όλους τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης για τη νίκη της παράταξής τους στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο κ. Τουμπάσι ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης και ευχαρίστησε τα μέλη της για την υποστήριξη και την πάγια θέση τους, υπέρ της αναγνώρισης του Παλαιστινιακού Κράτους «βασισμένη στη λύση των δυο κρατών στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ». Εξέφρασε δε «τη βεβαιότητά του ότι οι ιστορικές ελληνό-παλαιστινιακές σχέσεις θα ενισχυθούν περαιτέρω».

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε επίσης ο πρέσβης Τουμπάσι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον ευχαρίστησε «για την υποστήριξή του και την πάγια θέση του κόμματός του σχετικά με το Παλαιστινιακό- Ισραηλινό ζήτημα και τη στήριξη της λύσης των δύο κρατών στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα του Κράτους της Παλαιστίνης την Ανατολική Ιερουσαλήμ, δίπλα στο Κράτος του Ισραήλ».

Συγχαρητήριες επιστολές εστάλησαν εκ μέρους του κ. Τουμπάσι και σε όλους τους προέδρους των κομμάτων, την Φώφη Γεννηματά, πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, τον Κυριάκο Βελόπουλο, πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λϋση και τον Γιάνη Βαρουφάκη, πρόεδρο του Κινήματος ΜεΡΑ25, που κατάφεραν να εισέλθουν στη νέα Βουλή των Ελλήνων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:33