28/01/2020 21:10:57

Μάιλι Σάιρους: Είμαι παντρεμένη και με ελκύουν σεξουαλικά οι γυναίκες

Μάιλι Σάιρους: Είμαι παντρεμένη και με ελκύουν σεξουαλικά οι γυναίκες - Media

 

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) παραδέχθηκε ότι «εξακολουθεί να ελκύεται σεξουαλικά από τις γυναίκες» παρά τον ετερόφυλο γάμο της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth).

Η 26χρονη που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, μίλησε στο νέο τεύχος του Elle Magazine για τη σεξουαλικότητά της.

Η Μάιλι Σάιρους δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι πολύ συγκεχυμένο για τους ανθρώπους ότι είμαι παντρεμένη. Αλλά η σχέση μου είναι μοναδική. Επειδή είναι τόσο περίπλοκο και σύγχρονο και καινούριο που δεν νομίζω ότι είμαστε σε ένα σημείο που οι άνθρωποι θα το καταλάβαιναν...

Θέλω να πω, οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν ότι είμαι στο σπίτι φορώντας μια γ@μημένη ποδιά για μαγείρεμα; Είμαι σε μια ετερόφυλη σχέση, αλλά εξακολουθώ να ελκύομαι σεξουαλικά από τις γυναίκες ...».

«Πήρα μια απόφαση για τον σύντροφό μου. Αυτό είναι το πρόσωπο που αισθάνομαι ότι με προσέχει περισσότερο. Σίγουρα δεν ταιριάζει σε έναν στερεότυπο ρόλο συζύγου. Δεν μου αρέσει καν αυτή η λέξη» κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.