search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:04
MENU CLOSE

«Κόλαση» στον Δυτικό Τομέα: Επανακαταμέτρηση ζητά ο Κουρουμπλής – Τι απαντά ο Παπαχριστόπουλος

11.07.2019 17:31
Τέλος το θρίλερ για Παπαχριστόπουλο - Κουρουμπλή: Ποιος κέρδισε την έδρα - Media
 
Η μάχη Παπαχριστόπουλου-Κουρουμπλή στον Β2 Δυτικό Τομέα για την έδρα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θρίλερ των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου και έχει και άλλο επεισόδιο. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατέθεσε ένσταση, ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψήφων και αυτή θα γίνει αύριο Παρασκευή, όπως επιβεβαίωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
 
«Περνάμε το μαρτύριο της σταγόνας, ήταν έξι ψήφοι και ο Παναγιώτης (σ.σ. Κουρουμπλής) κατέθεσε ένσταση, όπως ήταν λογικό, διότι δεν μιλάμε για μία διαφορά 100-200. Άλλωστε, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του. Έχω μάθει στη ζωή μου να κερδίζω, αλλά και να χάνω», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος στο και αναφέρθηκε στη διαδικασία.
 
Κατ΄αρχήν υποστήριξε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Κουρουμπλής θα παραβρεθούν στη διαδικασία επανακαταμέτρησης ως παρατηρητές. Και πώς έχει η διαδικασία; Τα 680 τμήματα θα χωριστούν σε 16 κλιμάκια, όπου θα βρίσκονται 16 δικαστικοί αντιπρόσωποι με δύο υπαλλήλους του Πρωτοδικείου. Όσο για το πότε θα προκύψει το αποτέλεσμα; Ο κ. Παπαχριστόπουλος πιστεύει πως μπορεί και αύριο αργά το βράδυ. Σίγουρα, όμως, τη Δευτέρα.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:04