search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:45
MENU CLOSE

Ένταση στο Κουκάκι – Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε πορεία για το Airbnb καταγγέλλουν διαδηλωτές

11.07.2019 18:39
mat_0-3.jpg

 

Ένταση επικράτησε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο Κουκάκι, όταν διαδήλωση κατά της αύξησης των ενοικίων που φέρνει το «φαινόμενο» airbnb δέχτηκε απρόκλητη, όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές, επίθεση μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Στη διαδήλωση, που καλούσε η «Πρωτοβουλία κατοίκων Κουκακίου και γύρω περιοχών», συμμετείχαν περίπου 250-300 άτομα. Κινήθηκε από το Κουκάκι προς τη Διονυσίου Αεροπαγίτου, ενώ επιστρέφοντας στη γειτονιά πέρασε μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως. Στο σημείο -όπως καταγγέλλουν διαδηλωτές- υπήρξαν κάποιες φραστικές προκλήσεις από διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν παραταγμένη μπροστά στο κτήριο ενώ ακολούθησε -σύμφωνα πάντα με τη σχετική καταγγελία- απρόκλητη επίθεση με κλομπς και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης. Κατά τη διάρκεια της έντασης διαδηλωτές εκτόξευσαν αντικείμενα κατά των αστυνομικών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίθεση των ΜΑΤ τραυματίστηκαν δύο άτομα ενώ η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή.

Από την πλευρά τους αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης “κάποια άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς” με αποτέλεσμα δύο εξ αυτών να διακομισθούν ελαφρά τραυματισμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41