search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:58
MENU CLOSE

Στα σαγόνια του μεγαλύτερου λευκού καρχαρία (Video)

12.07.2019 06:33
Στα σαγόνια του μεγαλύτερου λευκού καρχαρία (Video) - Media

 

Ένας ιδιοκτήτης μικρού σκάφους αντίκρισε και κατέγραψε ένα σοκαριστικό και υπέροχο μαζί θέαμα: τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία.

Όπως αναφέρει το news247 o Gregory Long, χρήστης Twitter και κάτοχος σκάφους, οργάνωσε με την παρέα του ταξίδι με το σκάφος από τις Βερμούδες μέχρι το Cape Cod, όταν στη διαδρομή έγιναν μάρτυρες ενός σοκαριστικού θεάματος.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter, ο Gregory δείχνει μία “στενή” συνάντηση που είχαν με έναν καρχαρία, που εκτιμάται να είναι μεγαλύτερος από 7μιση μέτρα σε μήκος και να έχει βάρος γύρω στους 2μιση τόνους.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία που εθεαθή ποτέ.

Το βίντεο έγινε Viral. Χιλιάδες χρήστες στο Twitter έσπευσαν να αποδώσουν αρνητικούς χαρακτηρισμούς στον καρχαρία, όμως η απάντηση του Gregory “έκλεισε στόματα”:

“Ουαου, το βίντεο εκτοξεύτηκε. Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια.

Θα ήθελα μόνο να πω ότι οι καρχαρίες είναι υπέροχα και συναρπαστικά πλάσματα.. Αλλά το πιο σημαντικό, οι καρχαρίες είναι απαραίτητοι για τους Ωκεανούς και χρειάζονται την προστασία μας”.

Στη συνέχεια έκανε tag δύο ομάδες προστασίας ωκεανών και καρχαριών, παραπέμποντας τους χρήστες να ρίξουν μία ματιά.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57