search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:25
MENU CLOSE

Ακόμη και με υποβρύχιο μεταφέρουν ναρκωτικά – Απίστευτο βίντεο καταδίωξης εμπόρων ναρκωτικών (Video)

12.07.2019 06:36
Ακόμη και με υποβρύχιο μεταφέρουν ναρκωτικά – Απίστευτο βίντεο καταδίωξης εμπόρων ναρκωτικών (Video)  - Media

 

Οι αρχές του Σαν Ντιέγκο είχαν πληροφορίες για μια μεγάλη παρτίδα κοκαίνης που θα έφτανε και η αξία της θα ξεπερνούσε το μισό δισεκατομμύριο δολάρια. Άνδρες της ακτοφυλακής μαζί με ειδικά εκπαιδευμένα «βατράχια» περιπολούσαν νυχθημερόν στον κόλπο του Σαν Ντιέγκο και είχαν τα μάτια τους ανοιχτά. Όλι πίστευαν ότι η παρτίδα θα ερχόταν με κάποιο ταχύπλοο σκάφος που θα άραζε σε κάποια ερημική τοποθεσία και θα ξεφόρτωνε 39 κιλά κοκαίνης αξίας 569 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όταν ένα περιπολικό σκάφος είδε κάτι παράξενο να κινείται μέσα στη θάλασσα στην αρχή νόμιζα ότι πρόκειται για κάποια φάλαινα. Αλλά δεν ήταν. Οι έμποροι ναρκωτικών είχαν διαμορφώσει ένα σκάφος και το είχαν μετατρέψει σε υποβρύχιο για να μπορούν κάτω από το νερό δίχως να τους αντιλαμβάνεται κάποιος να περνάνε τα ναρκωτικά.

Στο βίντεο καταγράφεται όλη η καταδίωξη του υποβρυχίου των ναρκέμπορων με ένα άνδρα του λιμενικού να πηδάει επάνω στο κύτος και να προσπαθεί να το σταματήσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:25