search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Έσκαβαν για πάρκινγκ και έπεσαν πάνω σε όλμους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

12.07.2019 10:31
Ηράκλειο: Έσκαβαν για πάρκινγκ και έπεσαν πάνω σε όλμους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου! - Media

 

Πολεμικό υλικό έφεραν στην επιφάνεια οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό χώρο στην περιοχή της Πλατείας Σινάνη στο Ηράκλειο. Ενώ οι εργασίες για τη διαμόρφωση χώρου πάρκινγκ ήταν σε εξέλιξη, το εκσκαφικό μηχάνημα ήρθε σε επαφή με μεταλλικό αντικείμενο που αποδείχθηκε ότι ήταν τμήμα πολεμικού υλικού, βλήματα όλμου και πιθανόν πυροβόλου όπλου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και απέκλεισε τον χώρο, στον οποίο βρέθηκαν τα βλήματα, που εκτιμάται ότι χρονολογούνται από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Μόλις αντιληφθήκαμε τι βρέθηκε στη διάρκεια των εργασιών καλέσαμε την αστυνομία. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι υπάρχει κάτι τέτοιο μέσα στο οικόπεδο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, Γιάννης Λυπάκης.

Στο σημείο αναμένεται να μεταβεί πυροτεχνουργός του στρατού προκειμένου να μεταφερθούν με ασφάλεια τα πολεμικά ευρήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47