25/01/2020 06:35:06

Το «θρίλερ» με τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά

«Δεν μπορώ να μιλήσω» - Σοκαρισμένος ο Κώστας Βουτσάς για το θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ - Media
 
Ένα «θρίλερ» εξελίχθηκε με τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Ciao, ο αγαπημένος ηθοποιός είχε γράψει την περιουσία του στις κόρες, που έχει αποκτήσει από προηγούμενους γάμους. Μία περιουσία, η οποία συμπεριλαμβάνει ένα σπίτι στην Αθήνα, ένα στη Μύκονο και χρήματα που έχει συγκεντρώσει καθ’ όλη τη διάρκειας της χρυσής καριέρας του.
 
Η έλευση του Φοίβου, όμως, άλλαξε τα δεδομένα που ίσχυαν έως εκείνο το σημείο. Ο Κώστας Βουτσάς, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θέλησε να αλλάξει τη διαθήκη του, προκειμένου να αφήσει σε αυτόν ένα σημαντικό μέρος της περιουσίας του. Οι κόρες του, του ζήτησαν να συναντηθούν, προκειμένου να βρεθεί μία δίκαια λύση, όπως και συνέβη.
 
Η Αλίκη Κατσαβού, σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, δεν παραβρέθηκε στη συνάντηση, δεδομένου ότι δεν ήθελε καμία εμπλοκή σε αυτήν τη συζήτηση και ως εκ τούτου η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Κώστα Βουτσά και τις τρεις κόρες του με τη λύση που βρέθηκε να αφήνει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες.
 
Έπειτα από τις τελευταίες αλλαγές στη διαθήκη, ο Κώστας Βουτσάς αφήνει στον Φοίβο το σπίτι που διαμένουν στο Κολωνάκι. Στην σύζυγό του αφήνει τη σύνταξή του και στις τρεις κόρες του αφήνει το σπίτι στη Μύκονο, καθώς και τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει από τις ταινίες που έχει παίξει.
 
Πηγή: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.