search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:46
MENU CLOSE

Τηλεθέαση εβδομάδας: Έπιασε κορυφή η συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ

13.07.2019 06:47
Τηλεθέαση εβδομάδας: Έπιασε κορυφή η συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ - Media

 

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ ήταν το κορυφαίο σε τηλεθέαση πρόγραμμα την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μίλησε στο κανάλι του Φαλήρου σπάζοντας το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνέντευξη κράτησε περισσότερες από δύο ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ενώ έγινε θέμα σχολιασμού στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρέπει να σημειώσουμε βέβαια ότι ο ανταγωνισμός δεν είναι στα «κόκκινα» αφού τα περισσότερα προγράμματα και ελληνικές σειρές έχουν ολοκληρωθεί. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην ενημέρωση να κυριαρχήσει στο top-20 της εβδομάδας που μας πέρασε.

Μην ξεχνάμε ότι ήταν και εβδομάδα εκλογών με την εκλογική βραδιά του ΣΚΑΪ να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Από εκεί και πέρασε αρκετά δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές βρέθηκαν στην 20άδα. Στα κορυφαία προγράμματα της εβδομάδας που μας πέρασε βλέπουμε και τέσσερα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και πέντε επεισόδια του «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά.

Την κορυφαία 20άδα κλείνει ξένη ταινία στο Star που προβλήθηκε στις 3 Ιουλίου.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:46