search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:48
MENU CLOSE

«Αποτέφρωση αδελφές μου, αποτέφρωση» – Η ανάρτηση της Ακρίτα και η φωτογραφία από τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

13.07.2019 10:44
Ακρίτα: «Όταν βαριέμαι στην καραντίνα διαβάζω το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη με τα 32 ακίνητα»  - Media

 

Φωτογραφία από τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, «ανέβασε» στα social media η Έλενα Ακρίτα προκειμένου να σταματήσουν «τα ψεύδη και οι αθλιότητες». 

«Σήμερα πήγα στο Α’ Νεκροταφείο να αφήσω λουλούδια στον πατέρα μου», αναφέρει στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα και συνεχίζει να λέει «για να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι ειναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται»! Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα «Σήμερα πήγα στο Α’ Νεκροταφείο να αφήσω λουλούδια στον πατέρα μου. Σε ένα μονοπατάκι ούτε 50 μέτρων βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι τάφοι ανθρωπων που έγραψαν ιστορία σε αυτό τον τόπο. Η σειρά ξεκινάει με πρώτο του Λουκή Ακρίτα κι ακουλουθουν με τη σειρά του Γρηγόρη Λάμπράκη, του Νικηφόρο Μανδηλαρα, του Μενέλαου Λουντέμη, της μεγάλης Κυβέλης, της Αλίκης Βουγιουκλακη, της Έλλης Λαμπέτης, του Βασίλη Λογοθετίδη και τέλος του Βασίλη Τσιτσάνη. Δίπλα ο Σωτήρης Πέτρουλας και ο Μάνος Κατρακης με τη Λίντα Άλμα μαζί. Πάντα αφήνω αμαραντα στους τάφους του Μανδηλαρά, του Λαμπράκη και της Αλίκης. Σήμερα μάλιστα φωτογράφισα τον τάφο της για να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι ειναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται. Ο τάφος είναι περιποιημένος, τετρακαθαρος κι ολάνθιστος εξού και το φωτογραφικό τεκμήριο. (Αποτέφρωση αδελφές μου, αποτέφρωση.)», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15