search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:58
MENU CLOSE

Με …άρωμα Beatles η νέα συλλογή της Στέλλας ΜακΚάρτνεϊ

14.07.2019 08:11
Με ...άρωμα Beatles η νέα συλλογή της Στέλλας ΜακΚάρτνεϊ - Media

 

Η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ εμπνεύστηκε τα 85 σχέδια των νέων συλλογών της από τη μουσική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1968 “Yellow Submarine” (Κίτρινο Υποβρύχιο) για τους Beatles.

Αισθάνθηκα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή “να έρθουμε όλοι μαζί”, ανέφερε η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας χρησιμοποιώντας τον αντίστοιχο στίχο του “All Together Now”, τραγουδιού των Beatles συνδημιουργός του οποίου είναι ο πατέρας της, Πολ ΜακΚάρτνεϊ μέλος του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος της ροκ.

Τα μουσικά μηνύματα της ειρήνης, της αγάπης και της κατανόησης των Beatles είναι ιδιαίτερα επίκαιρα στη σημερινή εποχή, ιδιαίτερα καθώς αρχίζουν οι προεκλογικές εκστρατείες για τις προεδρικές εκλογές του 2020, σχολιάζει το THR.

Για πρώτη φορά στην καριέρα της η σχεδιάστρια μόδας, Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ άντλησε έμπνευση από τη μουσική κληρονομιά των Beatles για την ανδρική και τη γυναικεία συλλογή Φθινόπωρο 2019.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24